Souhlas se zpracováním osobních údajů

"GDPR Souhlas", který  uzavíráme s klienty našeho zdravotnického zařízení před poskytováním služeb:  

Souhlas se zpracováním osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů tímto uděluji, jakožto subjekt údajů, společnosti Centrum rehabilitačních služeb, člen skupiny Jitro s.r.o., se sídlem Mozartova 1175/43b, 779 00 Olomouc, IČ 29394139, zapsané v obchodním rejstříku, vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 45752, jakožto správci osobních údajů (dále jen „správce“) v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) a čl. 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení GDPR“) svobodný a jednoznačný souhlas se zpracováním mých osobních údajů (dále jen „souhlas“), a to za níže uvedených podmínek: 

Účel zpracování osobních údajů 

Osobní údaje subjektu údajů budou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce za účelem přímého marketingu.

Důvodem poskytnutí osobních údajů subjektem údajů je zájem subjektu údajů o splnění účelu zpracování osobních údajů, což by bez poskytnutí osobních údajů nebylo možné. Správce se zavazuje zpracovávat přesné osobní údaje pouze za účelem: 

  • zasílání obchodních sdělení (přímý marketing). Správce se zavazuje, že nebude zpracovávat osobní údaje způsobem, který je s výše uvedeným účelem neslučitelný. 

Rozsah osobních údajů 

Správce se zavazuje zpracovávat osobní údaje jen v nezbytném rozsahu ve vztahu k účelu, pro který jsou zpracovávány. 

Rozsah osobních údajů poskytnutých na základě souhlasu je následující: 

  • jméno a příjmení,
  • emailová adresa, (dále jen „osobní údaje“). 

Doba zpracování osobních údajů

Správce se zavazuje zpracovávat osobní údaje pouze po dobu 10 let ode dne poskytnutí souhlasu. Po uplynutí této doby má správce povinnost osobní údaje zlikvidovat. 

Kategorie příjemců osobních údajů a předávání osobních údajů 

Správce prohlašuje, že osobní údaje budou zpřístupněny příslušným zaměstnancům správce, kteří mají povinnost zachovávat mlčenlivost o těchto údajích, jakož i o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení těchto osobních údajů. 

Správce prohlašuje, že osobní údaje budou pro výše uvedené účely předávány společnosti „MailChimp“, se sídlem 675 Ponce De Leon Ave NE • Suite 5000 • Atlanta, GA 30308 USA (dále jen „zpracovatel“), neboť tato společnost zajišťuje pro správce rozesílání obchodnicích sdělení. Povinnost zachovávat mlčenlivost o osobních údajích se vztahuje rovněž na příslušné zaměstnance zpracovatele. 

Správce rovněž prohlašuje, že nebude předávat osobní údaje žádné další, zde neuvedené, třetí straněi. 

Automatizované rozhodování a profilování

Při zpracování osobních údajů subjektu údajů nebude docházet k automatizovanému rozhodování. 

Správce tímto informuje subjekt údajů o tom, že bude docházet k profilování( forma automatizovaného zpracování osobních údajů subjektu údajů spočívající v použití osobních údajů k vyhodnocování některých osobních aspektů vztahujících se k danému subjektu údajů, zejména k rozboru nebo odhadu aspektů týkajících se osobních preferencí a zájmů). Správce využívá profilování pouze za účelem personalizace obchodních sdělení pro konkrétní subjekty údajů (cílená nabídka služeb). 

Odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů 

Subjekt údajů má právo kdykoliv bez jakéhokoliv omezení či poškození odvolat udělený souhlas se zpracováním osobních údajů, a to buď na adrese sídla správce nebo na emailové adrese jitrocel@jitrocel.cz

Práva subjektu údajů správce informuje subjekt údajů o právech, které mu vyplývají z nařízení GDPR, zejména: 

  • práva na přístup k osobním údajům (subjekt údajů má právo získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány - čl. 15 nařízení GDPR);
  • práva na opravu (subjekt údajů má právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se ho týkají a rovněž právo na doplnění neúplných osobních údajů - čl. 16 nařízení GDPR);
  • práva na výmaz (subjekt údajů má právo na to, aby správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se subjektu údajů týkají, pokud je dán jeden z důvodů uvedených v čl. 17 nařízení GDPR);
  • práva na omezení zpracování (subjekt údajů má právo na to, aby správce omezil zpracování, v případech stanovených v čl. 18 nařízení GDPR);
  • právo na přenositelnost údajů (subjekt údajů má právo získat osobní údaje, které se ho týkají, jež poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci, aniž by tomu správce, kterému byly osobní údaje poskytnuty, bránil, a to v případech uvedených v čl. 20 nařízení GDPR);
  • práva nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování (subjekt údajů má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které má pro něho právní účinky nebo se ho obdobným způsobem významně dotýká dle čl. 22 GDPR);
  • práva podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 727/27, PSČ 170 00, Praha 7. 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů správce v souladu s čl. 30 odst. 1 písm. a) poskytuje subjektu údajů kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů. 

Veškeré Vaše dotazy, podněty či jiná podání související se zpracováním Vašich osobních údajů můžete směřovat na pověřence pro ochranu osobních údajů správce.

Závěr 

Subjekt údajů tímto prohlašuje, že byl správcem řádně informován o zpracování osobních údajů v souladu s ustanovením čl. 13 nařízení GDPR a že výše uvedené osobní údaje jsou přesné a pravdivé a jsou správci poskytovány dobrovolně.

 

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Novinky

  • Nové rehabilitační pomůcky

    30.9.2019

    Pořídili jsme nové rehabilitační pomůcky - další obleček TheraSuit, oblečky UpSee všech velikostí a chodítko Crocodille, které pomáhají klientům s oporou při nácviku chůze. Děkujeme společnosti GEMO a.s. za finanční podporu při nákupu těchto rehabilitačních pomůcek!

    Upsee_firefly_product_image3

  • Dobroběh na podporu klientů Jitrocele

    17.9.2019

    Výtěžek z Dobroběhu v hodnotě 29.952,- Kč jsme dnes obdrželi na interní čísla účtů klientů Jitrocele. Každý ze 16 klientů Jitrocele, kteří mají u Dobrého místa pro život svou prezentaci a variabilní symbol, obdržel 1.872,- Kč na svůj rehabilitační program. Tento příspěvek bude uveden ve kvartálním vyúčtování za Q3/2019. 

    Za Jitrocel tým a naše klienty děkujeme Dobrému místu pro život za organizaci této skvělé akce! smile

  • Dobroběh 15.9.2019

    23.8.2019

    V neděli 15.9.2019 od 13:30 proběhne akce Dobroběh na podporu klientů Jitrocele. Svou účastí uděláte nejen něco pro své zdraví, ale podpoříte i rehabilitace klientů v našem rehabilitačním centrul. Za všechny klienty děkujeme organizátorům do Dobrého místa pro život a Rádiu Haná! Více informací zde:
    http://www.dobremistoprozivot.cz/dobrobeh-2019

    Dobrobeh_2019_plakat3

  • Podiatrie a léčba plochonoží

    24.5.2019

    Již brzy uvedeme novou službu "Podiatrie a léčba plochonoží". Tato služba vhodně doplní naše terapie určené hendikepovaným dětem, zejména dětem s DMO.  Noha dítěte se určitým způsobem vyvíjí a roste. U dítěte s DMO se však vyvíjí odlišně. Včasná diagnostika a následně vhodně zvolená terapie umožní poskytnout noze dítěte s DMO možnost vyvíjet se a prožít to, pro co byla noha primárně stvořena. Právě instalujeme speciální podiatrické zařízení - podoskop s HD kamerou a se záznamovým zařízením, které nám umožní záznamy vyšetření v podobě snímku či videa s odstupem času průběžně porovnávat a sledovat tak vývoj chodidla. Více o terapii zde.

    Děkujeme Olomouckému kraji za finanční podporu!

Starší »

Jitrocel

Kontaktujte nás

JITROCEL rehabilitační centrum

Mozartova 1175/43b, 779 00 Olomouc

E: recepce@jitrocel.cz

T: +420 735 171 100,  +420 588 505 021

Sdílejte s námi

.

.

.

.

.

.